Formland er en af Skandinaviens største fagmesser inden for design og interiør. Formland 2018 er forbeholdt fagfolk og Novacolor Scandinavia inviterer de professionelle at komme forbi Hal E, stand 4230 for at opleve en ny verden af dekorationsmaling fra verdens førende producent, italienske Novacolor. Sammen på Formlandmessen præsenterer vi også Danmarks premie på et innovativt varmesystem, som gør at “klassiske” radiatorer i et rum vil fremstå som en “old nordisk” løsning.

Vi har Danmarks premiere på Novacolor PURO verdens mest bæredygtige maling, nul VOC og nul TITANIUM.
Tjek: www.novacolor.dk/puro

Se de andre spændende malinger, effekter og løsninger, der skaber blikfang og giver et rum et nyt liv. Novacolor kan bruges i huset ude og inde, i baren, hotellet, butikken eller kontoret. Produkterne kan bruges på stort set alle overflader, vægge, møbler og både bruges indendørs eller udendørs. Se de forskellige produkter her: www.novacolor.dk/produkter

En revolution er på vej til Danmark

Novacolor Scandinavia har indgået samarbejde med det tyske firma Lofec (www.lofec-gmbh.de). Vi vil i fællesskab på Formlandmessen præsentere Danmarks professionelle design verden for et nyt og innovativt varmesystem. Sig farvel til radiatorer fordi at med sine kun 0,5 mm i tykkelsen, åbner vi op for helt nye indretningsmuligheder. Du kan nu bruge det nye varmesystem med Novacolors produkter og integrere varmen i f.x. gulv, vægge, brusekabiner – der hvor det passer til dit design.

Vi glæder os til FORMLAND, NORDENS MEST INSPIRERENDE INTERIØR- OG DESIGNMESSE 16.-19. AUGUST, 2018