CalceCruda

I CalceCruda har udviklingsafdelingen hos Novacolor taget beton-look til helt nye højder. Produktet kommer færdigblandet og påføres i 2 lag. CalceCruda er let at arbejde med og kan påføres uden forudgående kurser. Produktet giver dig som designer/arkitekt eller privat person uendelige muligheder både ude og inde.

De specifikke egenskaber af kalk hydrat, renset ler, udvalgte kugler og naturlige sand, blandet i et korrekt forhold, tillader fremragende bearbejdelighed og formbarhed. Ler komponenten skaber en netværksstruktur af partikler, justerer proces tider og forbedrer bearbejdeligheden af produktet. Tilstedeværelsen af cellulosefibre styrker strukturen og dermed bidrager til realiseringen af større tykkelser i synergi med de andre komponenter.

CalceCruda giver designeren de bedste kvalitet i afslutningen med plisseret effekt, dette kombineret med bløde og varme farver.
En unik tillægseffekt ved CalceCruda er evnen til at fjerne formaldehyd i et lokale. Effekten hænger naturligvis sammen med lokalets størrelse og antal kvadratmeter CalceCruda som er anvendt i det pågældende lokale.

Dække evne 1,5 – 2,5 kg/m2. Der findes et hav af speciel værktøjer og stencils i prislisten. Du kan også bruge egne stencils.

Bliv inspireret af billeder og video nedenfor. Download komplet data, brochure og farvemuligheder fra linkene nedenfor.