Søg
Close this search box.

Florenzia by Novacolor 

Den læskede kalkbelægning fra den italienske tradition, naturlig og økologisk.

FLORENZIA

Florenzia er mere end et 2000 års gammelt traditionelt kalkbaseret produkt, et naturprodukt. Den høje kvalitet af kalk fra Novacolor`s egen mine og de nye udvindingsmetoder har gjort Florenzia til et af vores mest populære produkter.
Florenzia´s helt unikke look gør det til arkitekters foretrukket valg. Denne kombination af en smukt marmor lignende overflade og et naturprodukt er den perfekte løsning for den kræsne kunde. Florenzia er desuden åndbar
hvilket sikrer sundere indeklima og større psykisk velvære.

Florenzia er inspireret af fortidens store arkitekter. Florenzia giver mulighed for at skabe dekorationer med et meget eksklusivt look. Fortidens store paladser og slotte var alle lavet med kalk spartel.

Florenzia leveres i mange farver, som igen kan kombineres. Overfladen kan
leveres, som halvmat eller højglans.

Den dygtige malermester kan trylle med dette produkt til du, som kunde får det look, der passer til bygningen og omgivelserne.

Florenzia tillader også at indfarve produktet ved hjælp af uorganiske pigmenter (naturlige jordarter) og mineraloxider. ”Le Terre” fra Novacolor er naturlige farvepigmenter, der byder på et bredt udvalg af naturligt udseende og æstetiske effekter med et levende look, med dybe og bløde toner.
Se mere: https://novacolor.dk/pigment/

Florenzia sælges gennem vores forhandlernet af certificerede malermestre i hele Danmark. Vi anbefaler at arbejdet udføres af en Novacolor certificeret malermester.

Kontakt os direkte på info@novacolor.dk for henvisning til nærmeste malermestre.

Scroll to Top