Søg
Close this search box.

Matmotion 

Brugsklare emaljer og professionelle vandbaserede malinger, til udsmykning af lofter og indvendige vægge, også på store overflader. Med fløjl, silke og marocaine

MATMOTION FREMTIDENS MALING

MATmotion er en serie af professionelle vandbaserede malinger, der er velegnet til dekorering af lofter og indvendige vægge.

MATmotion’s dybe og matte egenskaber er velegnet til store overflader. MATmotion er udtryk for Novacolors grønne tilgang, fri for formaldehyd og tilsatte blødgørere.

Høj kvalitet og stor dækkeevne giver mulighed for en særligt ensartet finish. MATmotion er velegnet i miljøer, hvor du vil sikre et fremragende æstetisk resultat forbundet med høj udførelseshastighed og med en lav emission af flygtige organiske forbindelser (VOC) under påføring.

MATmotion-programmet er udvidet med de nye miljørigtige dekorative malinger: Silke og Marocaine, som er baseret på ny teknologi i samarbejde med BASF og deres MASS-BALANCE approach.

MATmotion Silk.

MATmotion Silk er en interiørmaling med et specielt fyldstof, der giver en unik metallisk effekt, som reflekterer lyset på en smuk måde.

For at opnå den ønskede effekt, skal MATmotion Silk kombineres med MATmotion EXTRA Matt i samme farvetone. Den perlemorsfarvede effekt skabes ved påføring og refleksionen af pigmenterne.

MATmotion Silk er en miljøvenlig maling, da dens bindemiddel er baseret på ny teknologi, der bruger bæredygtig biomasse som erstatning for fossile råmaterialer. Denne produktionsmetode kaldes “mass-balance”. MATmotion Silk er også certificeret med et REDcert2-certifikat.

MATmotion Marocaine.

MATmotion Marocaine er en dekorativ maling til lodrette vægge indendørs. Malingen indeholder fint sand og sølvmetalliske pigmenter. For at opnå det bedste resultat bør MATmotion Marocaine kombineres med en hvid MATmotion Primer og MATmotion Extra Matt i samme farvetone. Påfør MATmotion med en bred pensel for at opnå den ønskede effekt. Tekniske detaljer kan læses i databladet.

MATmotion Marocaine er miljøvenlig og bruger en ny teknologi, hvor et bindemiddel baseret på bæredygtig biomasse erstatter fossile råmaterialer. Denne produktionsmetode kaldes “mass-balance”. MATmotion Marocaine er certificeret med et REDcert2 certifikat.

MATmotion Velvet.

MATmotion Velvet er en vandbaseret akryl maling der giver et mat look, malingen har en go dækkeevne.

Overflader der er behandlet med MATmotion Velvet får et dækkende fløjlsagtigt look, med en dybde og et levende udtryk der minder om de kendte effekter man opnår ved mineralske malinger.

MATmotion Velvet skal kombineres med en tonet MATmotion Primer, og påføres i et eller flere lag alt efter ønsket effekt.

MATmotion Silvercare.

SilverCare er den nye desinficerende maling i MATmotion-linjen, der hæmmer spredning af meldug og bakterier takket være sølvionsteknologien. Sølvioner trænger ind i bakteriens cellemembran og skaber en barriere, der hæmmer skimmelvækst og spredning af 99,9% af bakterierne. Virkningen af sølvioner er langvarig, fordi de ikke nedbrydes og forbliver tilgængelige i malingsfilmen.

MATmotion SilverCare er fri for formaldehyd, opløsningsmidler og tilsatte blødgørere og har mindre end 0,5 g / l flygtige organiske forbindelser (VOC): det perfekte svar til alle, der søger sikkerhed, hygiejne og beskyttelse inde i deres hjem.

Det giver også et højt udbytte (9-12 m2 / l for et enkelt lag) og er hurtigtørrende (ved berøring på 30 minutter, overcoating på 2 timer) med et elegant ensartet mat æstetisk resultat

MATmotion Primer.

MAT motion Primer er et vandbaseret akryl produkt. Bruges til imprægnering af væg overflader, kan bruges sammen med de fleste indendørs malinger. MAT motion primer er pigmenteret og giver en vis skjulekraft, hvilket giver en øget dækning af den efterfølgende finish.

Kendetegnet for de nye Matmotion malinger er:

  • Enkel at påføre
  • Ridse stærk overflade
  • Lav V.O.C.
  • Formaldehyd-fri
  • Ingen blødgøringsmidler
  • IAQ-Certifikater A+
  • HACCP -Certifikater
  • MASS-BALANCE
  • Red-cert (Silk og Marocaine)

galleri

Scroll to Top