NYHEDER OG EVENTS

Novacolor Scandinavia

deltager i Danmarks største

Design event 3 Days of Design 7-9 juni 2023

Novacolor udstiller i 2 historiske bygninger.

Den Italienske Ambassade

Fredericiagade 2 – 1310 Kbh. K
På den Italienske Ambassade viser vi alle de kendte, og spændende produkter fra Novacolor.

Vi har en workshop med 2 anerkendte kunstnere
Glenni Lund Jensen (link til pressemeddelelse) og Søren Mulvad Olesen (link til pressemeddelelse)
Begge kunstnere vil lave en nyfortolkning af Michelangelo kendte værk fra 1508 -1512. Det berømte billede i loftet i det Sixtinske Kapel. Skabelsen af Adam, hvor Gud og Adams hænder mødes.

Odd Fellow Palæet

Bredgade 28 – 1260 Kbh. K
Her udstiller Novacolor sammen med 35 andre internationale design firmaer.

Du finder Novacolor i den ”blå Salon” på 2. sal.
Her viser vi den nye kollektion.
Texture & More Collection
Se de unikke overflader.
Hyperion / Tetii / Tulip / Aebe / Ecate / Eucalipto
Her vil der også være mulighed for at tale med det italienske Novacolor design team.

Embassy of Italy

Embassy of Italy Den Italienske Handelskammer i Danmark har sammen med den italienske ambassade i København fornøjelsen af at være vært for den italienske udstilling under 3daysofdesign 2023.

Udstillingen Udstillingen vil præsentere fremragende designobjekter fra de berømte italienske mærker Nardi, Viabizzuno og Novacolor og understrege Italiens store designarv, når det kommer til udendørsmøbler, belysning og maleriverdenen.

Sted og kontekst Mærkerne vil have en ekstraordinær ramme i den historiske, 250 år gamle bygning ved siden af Amalienborg, der blev opført i 1750’erne og nu indeholder den italienske ambassadørs private bolig.

Åbningstider Åbningstiderne for udstillingen er som følger:

    1. juni: kl. 10 til 18
    1. juni: kl. 10 til 18
    1. juni: kl. 10 til 14.

Tak til vores kunder fra Formland 2023

Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed til de mange kunder, både nye og gamle, der besøgte vores stand på Formland messen i januar 2023. Det var en fantastisk oplevelse at kunne præsentere vores nydesignede stand og produkter for jer alle.

Vi er stolte af det store antal positive tilbagemeldinger og den interesse, som vores produkter har vakt. Jeres støtte og opbakning betyder meget for os, og vi vil fortsat stræbe efter at levere produkter af høj kvalitet og god service til vores kunder.

NOVACOLOR et univers af muligheder farver og overflader.

Hvad sælger NOVACOLOR og hvem er NOVACOLOR.
Kort fortalt om NOVACOLOR: NOVACOLOR sælger bæredygtige kvalitetsmalinger i Danmark via et forhandlernet på over 100 forhandlere. Vi har overordnet 2 produktgrupper:
  • Almindelige malinger, som alle kan købe og selv påføre
  • Professionelle dekorationsmalinger, som skal påføres af en fagudlært malermester

Hvem er NOVACOLOR SCANDINAVIA ApS? NOVACOLOR SCANDINAVIA blev stiftet i 2000 og har siden starten arbejdet med design og indretning med speciale i italienske dekorationsmalinger. Enkelt fortalt, så behøver bæredygtige malinger ikke at være kedelige.

Sæt kulør på dit hjem eller din forretning: Med NOVACOLOR har du muligheden for at lave en kedelig hvid væg om til vægkunst. Farver og andre spændende overflader vil give dig et bedre miljø.

1000 TAK i Odense

Vi er meget ydmyge over de mange besøgende, der besøgte vores to udstillingsstande på BOLIG MAD & DESIGN messen i Odense fra den 28.-30. oktober 2022. Det var en fornøjelse at mærke den store interesse for Novacolor’s bæredygtige dekorationsmalinger.

Hvis du vil vide mere om vores bæredygtige produkter, så tjek vores hjemmeside: https://novacolor.dk/baeredygtig/. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i København eller Svendborg. Vi vil med glæde give dig mere information om vores produkter og rådgive dig om, hvordan du kan bruge dem til dit næste projekt.

Fantastisk Designer Messe i Forum

NOVACOLOR team København har haft en fantastisk messe i Forum under den store BOLIG MAD & DESIGN messe 21-22 & 23 oktober 2022. Vi vil gerne takke alle som tog sig tid til at tale med vores Certificeret forhandler og vi ser frem til forhåbentligt at kunne leverer NOVACOLOR  ART i mange danske hjem. Endnu en gang TAK.

Novacolor Team Danmark 

Tak til alle, der besøgte vores stand på FORMLAND fra den 18.-21. august. Det var en fornøjelse at møde så mange mennesker, der deler vores passion for kvalitetsmaling.
Hos Novacolor er vi særligt stolte af vores udvalg af bæredygtige malingsprodukter, der er designet til at minimere miljøpåvirkningen og give langvarig beskyttelse mod skader og forvitring. Vi håber, at du vil overveje at skifte til bæredygtig maling næste gang, du skal male dit hjem eller kontor. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi ser frem til at se dig igen snart!

NYT FRA INSTAGRAM

Scroll to Top