NYHEDER & EVENTS

Jeg vil gerne takke de mange nye og gamle kunder som tog sig tid til at besøge Novacolor stand i Hal D under Formland messen.

Til dato er den mest besøgte messe Novacolor Scandinavia  nogensinde har deltaget i.

Vi er meget glade og meget ydmyge for den voldsomme interesse.
I alt 12.972 registrerede besøgende på de 2 lokationer, vi udstillede på.  

Der er ikke mindre end en DANMARKSREKORD på 3 Days of Design.

I mere end fyrre år har Novacolor været “arkitekturens farve”. Novacolor forvandler overflader til kunstværker. Vision, kreativitet og omhyggelig udvælgelse af materialer af høj kvalitet har gjort det muligt for Novacolor at tilbyde arkitekter og designere et komplet udvalg af indvendige og udvendige dekorative overflader samt mineral- og syntetiske belægninger, der er ideelle til moderne facader og historiske bygninger.

Novacolors farver og produkter stammer fra innovation og forskning med fokus på fremtiden: Novacolor har en ultra grøn profil med fokus på bæredygtighed – vigtige initiativer omfatter f.eks. genanvendelse af maling der ikke forurener vand og naturen.

Tak til vores kunder fra Formland 2023

Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed til de mange kunder, både nye og gamle, der besøgte vores stand på Formland messen i januar 2023. Det var en fantastisk oplevelse at kunne præsentere vores nydesignede stand og produkter for jer alle.

Vi er stolte af det store antal positive tilbagemeldinger og den interesse, som vores produkter har vakt. Jeres støtte og opbakning betyder meget for os, og vi vil fortsat stræbe efter at levere produkter af høj kvalitet og god service til vores kunder.

NOVACOLOR et univers af muligheder farver og overflader.

Hvad sælger NOVACOLOR og hvem er NOVACOLOR.

Kort fortalt om NOVACOLOR:
NOVACOLOR sælger bæredygtige kvalitetsmalinger i Danmark via et forhandlernet på over 100 forhandlere. Vi har overordnet 2 produktgrupper:

  • Almindelige malinger, som alle kan købe og selv påføre
  • Professionelle dekorationsmalinger, som skal påføres af en fagudlært malermester

Hvem er NOVACOLOR SCANDINAVIA ApS? NOVACOLOR SCANDINAVIA blev stiftet i 2000 og har siden starten arbejdet med design og indretning med speciale i italienske dekorationsmalinger. Enkelt fortalt, så behøver bæredygtige malinger ikke at være kedelige.

Sæt kulør på dit hjem eller din forretning: Med NOVACOLOR har du muligheden for at lave en kedelig hvid væg om til vægkunst. Farver og andre spændende overflader vil give dig et bedre miljø.

1000 TAK i Odense

Vi er meget ydmyge over de mange besøgende, der besøgte vores to udstillingsstande på BOLIG MAD & DESIGN messen i Odense fra den 28.-30. oktober 2022. Det var en fornøjelse at mærke den store interesse for Novacolor’s bæredygtige dekorationsmalinger.

Hvis du vil vide mere om vores bæredygtige produkter, så tjek vores hjemmeside: https://novacolor.dk/baeredygtig/. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i København eller Svendborg. Vi vil med glæde give dig mere information om vores produkter og rådgive dig om, hvordan du kan bruge dem til dit næste projekt.

Fantastisk Designer Messe i Forum

NOVACOLOR team København har haft en fantastisk messe i Forum under den store BOLIG MAD & DESIGN messe 21-22 & 23 oktober 2022. Vi vil gerne takke alle som tog sig tid til at tale med vores Certificeret forhandler og vi ser frem til forhåbentligt at kunne leverer NOVACOLOR  ART i mange danske hjem.
Endnu en gang TAK.

Novacolor Team Danmark 

Tak til alle, der besøgte vores stand på FORMLAND fra den 18.-21. august. Det var en fornøjelse at møde så mange mennesker, der deler vores passion for kvalitetsmaling.

Hos Novacolor er vi særligt stolte af vores udvalg af bæredygtige malingsprodukter, der er designet til at minimere miljøpåvirkningen og give langvarig beskyttelse mod skader og forvitring. Vi håber, at du vil overveje at skifte til bæredygtig maling næste gang, du skal male dit hjem eller kontor. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi ser frem til at se dig igen snart!

NYT FRA INSTAGRAM

Scroll to Top