Pressemeddelelse:

novacolor scandinavia, logo 500 px
Søren Mulvad Olesen: En kunstners rejse gennem tiden og materialer

Kunst har altid været en integreret del af Søren Mulvad Olesens identitet. Fra de tidlige dage med akvarelmaling og porcelænsmaling til de senere år med olie- og akrylmalerier på lærred, har Søren udforsket sin kreative side og udviklet sin egen unikke stil.

Nysgerrigheden driver ham, og fascinationen af store kunstværker samt implementeringen af kunst og design i vores hjem er blevet en vigtig del af hans kunstneriske rejse. Søren har altid haft en grøn og bæredygtig tilgang til sin kunst og design. Med succes har han formået at forvandle upcyclede, gamle møbler til unikke kunstværker.

I 2014 begyndte Søren at søge efter nye og alternative produkter til sine interiøropgaver. Træt af de traditionelle materialer, ledte han efter bæredygtige løsninger i udlandet. Efter grundig research stødte han på den italienske producent Novacolor, og det blev en “game changer” for ham.

Novacolor viste sig at være mere end blot en producent – de var et kunstnerisk værksted. Søren har besøgt deres fabrik i Italien flere gange og er imponeret over det brede udvalg af produkter, de tilbyder. Novacolor har givet ham den kunstneriske frihed, han har søgt hele sit liv.

Siden 2018 har Søren undervist mere end 100 kursister på Novacolor’s fagskole i København. Hans dybe engagement i Novacolor og den italienske ambassade i Danmark imødekommenhed, har ført til hans hidtil største udfordring. Under arrangementet “3 Days of Design” på den Italienske Ambassade i København vil Søren skabe en nyfortolkning af Michelangelos berømte kunstværk fra 1508-1512, “Skabelsen af Adam,” som pryder loftet i det Sixtinske Kapel.

Sørens nyfortolkning vil være en gave til Psykiatrifonden og gaven overrækkes fredag den 9. juni kl. 16.00. Dette værk er et udtryk for Sørens talent, dedikation og ønske om at bruge sin kunst til at støtte en god sag.

For yderligere information, pressebilleder eller interviewforespørgsler, bedes du kontakte:

Navn: Søren Mulvad Olesen
Stilling: Kunstner
E-mail: [sm@novacolor.dk]
Telefon: [+45 51 70 11 07]

værk1
værk2
værk5
værk3
Scroll to Top