Søg
Close this search box.

MATmotion Silvercare

SilverCare er den nye desinficerende maling i MATmotion-linjen, der hæmmer spredning af meldug og bakterier takket være sølvionsteknologien. Sølvioner trænger ind i bakteriens cellemembran og skaber en barriere, der hæmmer skimmelvækst og spredning af 99,9% af bakterierne. Virkningen af sølvioner er langvarig, fordi de ikke nedbrydes og forbliver tilgængelige i malingsfilmen. MATmotion SilverCare er fri for formaldehyd, opløsningsmidler og tilsatte blødgørere og har mindre end 0,5 g / l flygtige organiske forbindelser (VOC): det perfekte svar til alle, der søger sikkerhed, hygiejne og beskyttelse inde i deres hjem. Det giver også et højt udbytte (9-12 m2 / l for et enkelt lag) og er hurtigtørrende (ved berøring på 30 minutter, overcoating på 2 timer) med et elegant ensartet mat æstetisk resultat

Formaldehyde-free

Formaldehyde-free

MATmotion SilverCare er fri for formaldehyd, opløsningsmidler og tilsatte blødgørere, med en VOC på mindre end 0,5 g/l: det rigtige svar for dem, der søger sikkerhed, hygiejne og beskyttelse i deres hjem.

Bacteria resistant

Bakterie resistent

Sølvionerne hæmmer dannelsen af skimmelsvampe og spredningen af bakterier op til -99,9%. Virkningen af sølvioner er langvarig, fordi de ikke nedbrydes og forbliver tilgængelige i malerfilmen.

Fast drying

Hurtigttørrende

Det giver også et højt udbytte og hurtigtørrende (berøringstørre efter 30 minutter, kan overmales efter 2 timer), med et mat, ensartet og elegant æstetisk resultat.

BROCHURE & TEKNISK DATA

INSPIRATION

Scroll to Top