Barcelona, tapet. Excentrisk og skør.

1,895,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategori

En tekstur inspireret af Eixample-distriktet i Barcelona. Tre farvevarianter lige fra neutrale toner beriget med metalliske detaljer til flerfarveversionen i digitalt tryk. Netværk af firkantede blokke, skåret diagonalt af store alléer og en excentrisk, skør bygning, der er symbolet på den by, du skal til at besøge: Sagrada Familia-kirken.

Vær taknemlig tapet kollektionen er inspireret af vores planets geometri, set fra oven og designet af den verdenskendte arkitekt, Barbara Sansonetti.

Tapet kollektionen er en rejse for at opdage forskellige landskaber og kulturer. Projektet udspringer af Novacolor “Vær taknemlig” konceptet og Novacolor´s grønne tilgang til virksomhedens produkter. Novacolor vil igennem farver udbrede en følelse af taknemlighed, der forbinder os med moder jord og gør os bevidste og ansvarlige for vores valg og hvordan disse kan påvirke verdens fremtid. Når man ser på jorden fra oven, indser man, hvor mange ekstraordinære naturlandskaber der eksisterer og hvor mange kunstige landskaber, der er blevet skabt af mennesker, i nogle tilfælde ved at modificere, i andre ved yderligere at forstærke territoriets særlige egenskaber.

Designideen blev født ud fra satellitbilleder af vores planet og skønheden af de geometriske former. Når vi observerer jorden er mulighederne for at skabe mønstre næsten uendelige. Byer, ørken landskaber, endeløse vidder af vand bliver til mønstre der fortæller os hvordan mennesket har interageret med naturen. Der er syv linjer i kollektionen som kan kombineres med Novacolor dekorative produkter og malinger.
Karaba, Delhi, Huelva, Kansas, Felter, Barcelona, Nets.

Novacolor har i årevis valgt at investere betydeligt i bæredygtige råvarer, hvilket repræsenterer en italiensk ekspertise, der arbejder med passion og kompetence for en bæredygtig fremtid. Tapet-kollektionen er produceret med vandbaseret og ikke-giftig blæk, økologisk sikker og fri for VOC er (Volatile Organic Compounds). Designet er trykt på ansvarligt fremskaffede, genanvendelige ikke-vævede underlag. De ikke-vævede baser indeholder en stor procentdel af træmasse, naturfiber der kommer fra FSC-certificerede skove. Genbrugsflasker er kilden til det meste af det polyester der brugs i ikke-vævede baser og som i høj procent er biologisk nedbrydelige. Novacolor tapetkollektionen er pakket med pap og fuldt genanvendelig krympefilm

Scroll to Top