Dehli, tapet. Overraskende strenghed.

1,895,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategori

Dehli er en af verdens største og tættest beboede byer. Bydelene Santosh Park og Uttam Nagar danner uendelige lige, vinkelrette og parallelle linjer, der formerer sig på ubestemt tid. Dette er billedet af disse to distrikter i Delhi set ovenfra. Linjens strenghed er overraskende, når man tænker på befolkningstæthed, som disse kvarterer er vært for.

Vær taknemlig tapet kollektionen er inspireret af vores planets geometri, set fra oven og designet af den verdenskendte arkitekt, Barbara Sansonetti.

Tapet kollektionen er en rejse for at opdage forskellige landskaber og kulturer. Projektet udspringer af Novacolor “Vær taknemlig” konceptet og Novacolor´s grønne tilgang til virksomhedens produkter. Novacolor vil igennem farver udbrede en følelse af taknemlighed, der forbinder os med moder jord og gør os bevidste og ansvarlige for vores valg og hvordan disse kan påvirke verdens fremtid. Når man ser på jorden fra oven, indser man, hvor mange ekstraordinære naturlandskaber der eksisterer og hvor mange kunstige landskaber, der er blevet skabt af mennesker, i nogle tilfælde ved at modificere, i andre ved yderligere at forstærke territoriets særlige egenskaber.

Designideen blev født ud fra satellitbilleder af vores planet og skønheden af de geometriske former. Når vi observerer jorden er mulighederne for at skabe mønstre næsten uendelige. Byer, ørken landskaber, endeløse vidder af vand bliver til mønstre der fortæller os hvordan mennesket har interageret med naturen. Der er syv linjer i kollektionen som kan kombineres med Novacolor dekorative produkter og malinger.
Karaba, Delhi, Huelva, Kansas, Felter, Barcelona, Nets.

Novacolor har i årevis valgt at investere betydeligt i bæredygtige råvarer, hvilket repræsenterer en italiensk ekspertise, der arbejder med passion og kompetence for en bæredygtig fremtid. Tapet-kollektionen er produceret med vandbaseret og ikke-giftig blæk, økologisk sikker og fri for VOC er (Volatile Organic Compounds). Designet er trykt på ansvarligt fremskaffede, genanvendelige ikke-vævede underlag. De ikke-vævede baser indeholder en stor procentdel af træmasse, naturfiber der kommer fra FSC-certificerede skove. Genbrugsflasker er kilden til det meste af det polyester der brugs i ikke-vævede baser og som i høj procent er biologisk nedbrydelige. Novacolor tapetkollektionen er pakket med pap og fuldt genanvendelig krympefilm

Scroll to Top