Søg
Close this search box.

Wall2Floor

gennemgående mikrocement væg- og gulvbelægningssystem

WALL2FLOOR

En drøm for den kreative designer/arkitekt. Her flytter Novacolor grænser… nu er det muligt, uden samlinger, at få gulv og væg til at smelte sammen. Produktet har et råt look og appellerer til den moderne arkitekt, som følger med tiden.

Wall2Floor-systemet kan anvendes i vådrum i.h.t. gældende lovgivning. Microcementen i Wall2Floor giver styrke til produktet. Wall2Floor er velegnet til overflader med stor belastning, som offentlige områder, hoteller, køkkener, herunder bordplader.

Wall2Floor giver uendelige muligheder for farver, struktur, speciel effekt, mat, højglans og nu også med skridsikker overflader til vådrum og indgangspartier i forretninger.

Det kendte indretningsfirma Paustian har i deres showroom i København valgt en kombination af Wall2Floor og det nye flydende metalprodukt fra Novacolor, Metallo_Fuso.

Wall2Floor kan nu med en byggehøjde på kun 4 mm leveres med strålevarme til gulvvarme i et badeværelse eller til opvarmning af et helt lokale.

Kontakt din lokale Novacolor-forhandler for yderligere information. Produktet sælges kun gennem en af vores autoriserede forhandlere, som alle har gennemført en supplerende uddannelse på en af vores skoler.

Scroll to Top